Hvis du overvejer at få udviklet en mobil-app

Apps til mobilen er ikke bare en dille. Apps kan forbedre din service og indtjening. Men hvad skal man vide, før man kaster sig ud i udviklingen?

Har du et koncept, der egner sig til den mobile platform? Har du mod på at gå ind i junglen af mobile devices, men vil gerne have lidt vejvisning?

– Godt. Det giver god mening at overveje en mobil app, efterhånden som noget nær alle danskere går rundt med en hel lille computer i bukselommen. Smartphones, tablets og iPods m.m. kan alle gå på nettet, og køre disse små programmer eller tjenester, der kan være sjove eller nyttige.

Før man kaster sig ud i at designe et koncept til sin første mobile app, er der dog to ting, det er godt at få på plads.

  1. En mobil er ikke bare en mobil. Der er forskellige tekniske platforme, hvor Apples iOS og Googles Android er de mest udbredte i Danmark. Endvidere er der forskel på de enkelte mobile enheders skærmopløsninger og øvrige hardware features.

  2. Der findes ligeledes forskellige typer apps, primært native apps og web apps.

I denne slide-præsentation, giver vi dig et grundlæggende overblik over fordele og ulemper ved de forskellige tilgange til app-udvikling. Du får også et bud på en gylden middelvej mellem native og web apps i form af PhoneGap.

Korpus har været involveret i flere mobile app-projekter, og har bygget adskillige mobilvenlige websites vha. såkaldt responsivt webdesign. Tag kontakt og bliv hjulpet i mål med dit mobilprojekt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>