Komplette websites

Elegant og brugervenligt webdesign

Webdesign der understøtter din strategi og identitet. Som user experience specialister ved vi, at godt webdesign handler om klar kommunikation og nem interaktion. Ud fra denne filosofi og med solidt grafisk og typografisk håndværk, designer vi websites, hvor budskabet er i centrum.

Den bedste teknologi

Vi benytter de nyeste webteknologier i udviklingen af dit website, bl.a. HTML5 og CSS3. Samtidig sørger vi for at tilgængeligheden er i top, så alle kan få glæde af dit indhold. Vi kan tilpasse dit webdesign til både mobile platforme, så som iPhone og iPad, såvel som almindelig PC.

Content Management System (CMS)

Vi vejleder dig i at vælge det rigtige CMS, så du selv kan opdatere dit indhold. Endvidere kan vi oplære medarbejdere i at opdatere hjemmesiden med jeres nye system. I de fleste tilfælde vil vi anbefale enten Drupal eller WordPress. Stort set alle behov og budgetter kan imødekommes med disse systemer.

Drupal

Drupal er et af de mest fleksible CMS’er på markedet. Det kan tilpasses stort set alle behov, og er velegnet til større websites med megen information. Drupal er et godt valg, hvis du på forhånd ved, at dit website skal udvides væsentligt i fremtiden, eller integreres med andre systemer.

Vi har bl.a. udviklet et Drupal-site til Transmedica.

WordPress

WordPress er verdens mest udbredte CMS. WordPress er ikke helt så fleksibelt som Drupal, men er typisk hurtigere at sætte op. Dermed er det lidt billigere og er et godt valg til små og mellemstore projekter.

Vi har bl.a. udviklet et WordPress-site til kostvejleder Anne Seidelin.

Søgemaskineoptimering (SEO)

Vi sætter dit website op, så Google og andre søgemaskiner let kan indeksere dit indhold korrekt. Vi hjælper gerne med at udarbejde en SEO-strategi, så du kan kravle til tops ved søgning på relevante nøgleord.